Én is szeretnék csatlakozni majd, csak rám is várni kellesz...francba az egésszel komolyan XD De itt leszek, és igyekszek bekapcsolódni, ha így is kell ez a buta kutya /célzás-->Tyler Lockwood, jelen esetben én szeretne jönni!/
Rebekah Mikaelson :: vampire
Hozzászólások száma : 127 Csatlakoztam : 2011. Oct. 12. Éveim száma : 1022
18.-a nekem oké de másnap Szombaton egyáltalán nem tudok majd lenni, mert nekem heti egyszer van sulim, ezért rám majd várni kell. Ezért előre is bocsánat.
Admin :: human
Hozzászólások száma : 392 Csatlakoztam : 2011. Sep. 22.
Értem Caro. Akkor legfeljebb mozgatjuk majd, de minél kevesebbet persze. : )
Nos. Akkor úgy gondoltam, hogy jövő hét pénteken kezdődhetne a kalandjáték, azaz november 18-án. Addig lehet még jelentkezni, valamint, ha valakinek nem okés adátum, az is szóljon.
Caroline Forbes :: vampire
Hozzászólások száma : 125 Csatlakoztam : 2011. Sep. 24. Éveim száma : 32 Ahol megtalálhatsz : Mystic Falls
Nekem is nagyon bejön a dolog Viszont Tylerre határozatlan ideig még nem számíthatunk mert otthon elment a nete, és én sem beszéltem vele nagyon rég óta.
Naaa, ez egy jó ötlet. Ezért hagytam meg a "valahonnan tudja" szálat, mert reméltem, h akad valaki aki köp. Szóval lehetne, hogy Kath úgy tesz mintha, közbe mégse. Stef és Tyler meg még kiderül, hogy gondolják... De ez jóóó
Katherine Pierce :: vampire
Hozzászólások száma : 379 Csatlakoztam : 2011. Oct. 11. Éveim száma : 549 Ahol megtalálhatsz : ○ Valahol Mystic Falls környékén
Na szóóóval jövök elsőnek kommenáltni. Nekem tetszik a mindenkit vonjunk be dolog, meg az egész kalandötlet. Egyetlen dologba kötnék bele (és nem csak azért, mert user Klaus fan ) hogy eszerint mindenki szegény hibridke ellen van, pedig úgy izgisebb, ha nagyobb az összecsapás. Nekem meg most amúgy is a sötét oldalon a helyem mivel perpill Klaus kegyeltje vagyok, vagy mi a szösz xD nem igazán szállhatok szembe vele, meg szerintem csatlakozhatna hozzánk pl Tyler és Stefan is, vagy aki még akar, ez egyéni döntés, amúgy is kicsit már elrugaszkodtunk a sorozattól.
Admin :: human
Hozzászólások száma : 392 Csatlakoztam : 2011. Sep. 22.
Arra gondoltam, kijátszhatnánk egy olyan jelenetet, ami valószínűleg lesz is a sorozatban, csak nem ebben a formában. Azok kedvéért, akik még nem látták, nem mondok semmi konkrétat () de, akik nézik, szerintem tudják, mire is gondolok. Kicsit bekavarhatnánk a dolgot egy laza teliholddal is, ami ugye még ma is látható.
Szóval a következő lehetne a felállás: A Salvatore házban összeült Stefan, Damon, Alaric (njk lenne), Katherine, Bonnie, Caroline és Elena, hogy megtervezzék, hogy csalják majd Klaust vissza Mystic Fallsba, mivel ő a Mikael név hallatán eltűnt. Rebekah, a nem rég kiderült dolognak köszönhetően vacillál, hogy csatlakozzon-e a Klaus elleni akcióba, vagy sem. A nem cannon karakterek (már, akik jelentkeznének) persze kapnának egy-egy feladatot, szóval ők is részt vehetnének a játékban, ugye nem hagyunk ki senkit. Közben Klaus értesült arról, hogy a két Salvatore összefutott Mikaellel egy sörözőben, és azt is, hogy mi történt, csak arról nem tud, most mi fog következni. Stefan küzd önmagával, hiszen egy része Klausnak köteles szót fogadni, egy része azonban Damon miatt véget akar vetni ennek az egésznek, hiszen testvére élete a tét. Caroline készen áll mindenben támogatni a csapatot, mert elege van abból, hogy Tyleren olykor elő jön a Klaushoz hű énje, Bonnie pedig "parancsot" kap a boszorkányoktól, akik hosszú idő után beszélnek vele, hogy állítsa meg a hibridet, de arról senki nem tud, hogy az egyik lehetőség az, hogy végez Elenával.
Szóval az egész egy nagy tanácskozással kezdődne, majd betoppanna Klaus, aki mit sem sejt arról, miért gyűlt össze eme népes társaság a Salvatore ház szalonjában.
A többi boszorkány karakter, aki az oldalon van, szintén megkapná a parancsot, így ők is részt vehetnének. A vámpírok, akiknek nem tetszik, hogy a vérfarkasok mellett már hibridek is fenyegethetik életüket, szintén szívesen segédkeznének Klaus megállításában, így ők sem maradnának ki.
A játékot egy általam vezetett "Mesélő" irányítaná, vagyis a kellő reagok után ismertetné a következő lehetőségeket, milyen szálon mehetne tovább a játék.
Azt hiszem mindent leírtam de, ha valami nem tiszta, nyugodtan kérdezhettek. A véleményeket, kérdéseket, jelentkezéseket ebbe a topicba kérem, hogy ne keveredjünk össze.
Ha valakinek más ötlete lenne, azt is szívesen meghallgatjuk, csupán többen jelezték már, hogy kellene egy kalandjáték, így ez ugrott be.
Eddigi jelentkezők:
Katherine Pierce
Klaus
Caroline Forbes
Stefan Salvatore
Elena Gilbert
Bonnie Bennett
Damon Salvatore
Rebekah
Julia Flyte
Jedidiah Grayson
Tyler Lockwood
A hozzászólást Elena Gilbert összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 14 2011, 05:37-kor.